Alles-in-één De perfecte combi van schoon en veilig

Tijd om de binnenkant van uw auto eens grondig aan te pakken? Met onze krachtige stofzuigers maakt u uw auto van binnen in een handomdraai weer schoon. Gebruik de mattenklopper om het vuil uit uw matten te verwijderen.

Als automobilist spendeert u behoorlijk wat tijd achter het stuur. Dan is het wel zo prettig als uw auto fris blijft ruiken. Voorkom vervelende geuren door simpelweg een luchtverfrisser aan te brengen, door middel van een spray.

Controleer uw bandenspanning en pomp ze zo nodig weer op. Banden die op de juiste spanning staan hebben meer grip, verbeteren de wegligging, zorgen voor een kortere remweg en verkleinen de slipkans aanmerkelijk.

Goede ruitenwissers in combinatie met voldoende ruitenwisservloeistof zorgen voor een goed zicht. Onze ruitenwisservloeistof is al voorgemengd, zodat u uw reservoir weer probleemloos bij kunt vullen.

Oplaadpunten Duurzame energie voor uw elektrische voertuig

Met de oplaadpunten bij Veersedam Carwash kunt u op een duurzame en gebruiksvriendelijke manier uw elektrische voertuig opladen.

Het gebruik van de oplaadpunten is zeer eenvoudig. U kiest de juiste laadkabel voor uw plug in hybride of elektrische auto en koppelt deze aan de auto. U start het laadproces door de laadpas langs de kaartlezer te halen.

Nadat de accu van uw auto is opgeladen stopt het laadproces automatisch. Dit gebeurd eveneens als u zich middels de laadpas afmeld.

Door gebruik te maken van zonnepanelen bent u er van verzekerd dat de geleverde energie 100% duurzaam is.